Tagata Fa'atau Asiasi Foster, Auai Lima mo le Win-Win Cooperation

CantonFair-4

A'o tapunia le 135th China Import and Export Fair (Canton Fair), Foster LaserScience & Technology Co., Ltd.sa i ai le mamalu o le fa'afeiloa'ia o se vaega o tagata fa'atauaina mai le salafa o le lalolagi. O lenei mea na tupu tele na maua ai se avanoa taua mo itu uma e lua e auai i talanoaga loloto i le atinaʻeina o le laser i le lumanaʻi, e faʻamaonia ai le faʻamautuina o le galulue faʻatasi i le va o Foster ma ana tagata faʻatau..

CantonFair-3

I le avea ai o se tasi o faʻaaliga i le Canton Fair, na faʻaalia atoatoa ai e Foster lana laina fou o oloa, e aofia ai le masini uʻamea laʻititi, masini faʻapipiʻi feaveaʻi, masini faʻailoga vaeluaina, ma le 1513 fiber laser cutting machine. O nei oloa e le gata na tosina atu i ai tagata fa'atau ae na maua ai le ta'uta'ua lautele e ala i fa'ata'ita'iga i luga ole laiga ma fa'amatalaga lima. Aemaise lava, o le lima robotic a Foster na avea ma nofoaga autu e fiafia i ai le tele o paʻaga.

CantonFair-tagata asiasi

I le mae'a ai o le Canton Fair, na fa'aauau pea ona fa'afeiloa'i e Foster tagata fa'atau mai atunu'u eseese ma itulagi e asiasi mai, ma fa'atagaina ai i latou e maua se malamalamaga loloto i faiga o gaosiga a le kamupani, tulaga lelei o oloa, ma fa'agaioiga maketi. Faʻatasi ma le 'au a le kamupani, tagata faʻatau asiasi i le gaosiga o aʻoaʻoga, nofoaga autu o asiasiga lelei, ma suʻesuʻega ma atinaʻe matagaluega, o nei mea uma na maua ai le faʻafetai maualuga mo tulaga tau gaosiga a Foster ma tomai faʻafoe..

CantonFair-2

O lea felafolafoaiga e le gata na faalolotoina ai le faatuatuaina ma le malamalama i le va o itu e lua ae na faataatia ai foi se faavae mautu mo le galulue faatasi i le lumanai. Talanoaga ma fa'atalanoaga i le galulue fa'atasi o oloa, fa'alauteleina o le maketi o alamanuia leisa, ma fa'afouga fa'atekonolosi na mafua ai le tele o maliliega ma fa'amoemoega felagolagomai. Foster o le a faʻaauau pea ona lagolagoina lana misiona o le avea ma maketi, faʻafouina, ma faʻaauau pea ona faʻaleleia e tuʻuina atu i tagata faʻatau oloa ma auaunaga maualuga..

CantonFair-1

Ma le mea mulimuli, e faʻalautele atu e Foster lona faʻafetai faamaoni i tagata faʻatau uma mo la latou lagolago ma le lagolago, ma le faʻamoemoeina o le avanoa e fausia ai se lumanaʻi manuia faatasi.r.


Taimi meli: Me-05-2024