Foster Laser - le aso muamua o le 136 Canton Fair

guagnjiaohui

Na amata aloaia le Canton Fair i le aso, ma faʻafeiloaʻi e Foster Laser tagata faʻatau ma paʻaga mai le lalolagi atoa i le faleoloa 18.1N20. I le avea ai o se taʻitaʻi i le gaosiga o le laser, o meafaigaluega laser a Foster Laser i le faʻaaliga na tosina atu ai le tele o tagata asiasi. O nei masini e sili ona lelei mo le gaosiga o uʻamea ona o le lelei o le tipiina ma le saʻo lelei o masini.

I le aso amata o le faʻaaliga, o le Foster laser booth sa lauiloa, ma o le 'au faʻapitoa i luga o le upega tafaʻilagi na faʻalauiloaina le lelei autu o le oloa i auiliiliga mo tagata faʻatau, ma faia se faʻataʻitaʻiga meafaigaluega. E mafai e tagata fa'atau oloa ona iloa vave le oloa ma malamalama i ana galuega, ma lagona le aafiaga o le fa'aogaina o le oloa i lea lava taimi. E le gata ina iloa e tagata asiasi le saoasaoa maualuga ma le saʻo o le tipiina o le laser, ae na faʻaalia foi le fiafia malosi i le faʻaogaina o meafaigaluega i mea eseese. O le tele o tagata fa'atau sa i ai fefa'ataua'iga loloto ma i matou i le va'aiga e su'esu'e avanoa galulue fa'atasi, ma sa mafanafana le siosiomaga i totonu o le potu.

E ala i le Canton Fair, Foster Laser faʻamoemoe e le gata e tuʻuina atu ni fofo tipiina leisa mo tagata faʻatau i le lalolagi atoa, ae ia galulue faʻatasi ma kamupani i totonu ma fafo atu o le alamanuia e faʻalauiloa faʻatasi le faʻafouina ma le faʻaogaina o tekinolosi laser. O lo'o fa'afiafiaina pea le fa'aaliga, matou te vala'aulia ma le fa'amaoni e te sau i le fale fa'ato'aga 18.1N20, fa'afeiloa'i fa'afesaga'i, ma su'esu'e fa'atasi avanoa fou o le fale gaosi oloa i le lumana'i!

 

O se faaaliga o se tuputupu ae, o se faaaliga o se uo

Foster Laser o loʻo faʻaauau pea ona faʻafeiloaʻi oe e asiasi!


Taimi meli: Oke-15-2024