E fa'afefea ona fa'avasega le sa'o o se masini tipi leisa fibre pe a uma ona fa'aaoga umi

1

A o televave le alualu i luma o atinae tau alamanuia,masini tipi leisa fiberua maua le faaaogaina lautele. Ae ui i lea, a maeʻa le faʻaaogaina umi, o le saʻo saʻo o nei masini e mafai ona oʻo i ni faʻalavelave, e maua ai oloa e ono le ausia tulaga manaʻomia. O nei suiga e masani ona mafua mai i faʻafitauli i le umi faʻatatau. O le mea lea, e taua tele le malamalama pe faʻafefea ona faʻavasega le saʻo saʻo o masini tipi leisa. O iinei, o le a tatou suʻesuʻeina auala mo le fetuunaiga o le tipiina saʻo o masini tipi leisa.

2

Pe a fetuutuunai le nofoaga laser i lona laʻititi laʻititi, fai se suʻega faʻailoga e faʻamautu ai le aafiaga muamua. E mafai ona fuafua le tulaga fa'atatau ile su'esu'eina ole tele ole nofoaga oleisa. O le taimi lava e oʻo ai le laser spot i lona laʻititi laʻititi, o lenei tulaga e faʻatusalia ai le faʻaogaina lelei o le umi o le faʻaogaina, ma e mafai ona e faʻagasolo i le faagasologa o masini.

3

 

I vaega muamua omasini tipi leisafa'avasegaina, e mafai ona e fa'aogaina se pepa su'ega po'o mea fa'ameamea e fa'atino ai su'ega fa'ailoga ma iloa ai le sa'o o le tulaga fa'atatau. E ala i le fetuunaiga o le maualuga o le ulu laser i luga ma lalo, o le tele o le laser spot o le a eseese i le taimi o suʻega. O fetuunaiga faifaipea i tulaga eseese o le a fesoasoani ia te oe e iloa ai le pito sili ona laʻititi o le laser, e mafai ai ona e fuafuaina le umi e sili ona lelei ma le tulaga sili mo le ulu laser.

4

A maeʻa le faʻapipiʻiina o lemasini tipi leisa fiber, o loʻo faʻapipiʻiina se masini tusitusi i luga o le faʻaumu o le masini tipi CNC. O lenei masini e fa'aaogaina e tusi ai se ata tipi fa'atusa, o le 1 mita sikuea ma le li'o 1 mita le lautele o lo'o tusia i totonu. O laina fa'ata'oto e tusi mai tulimanu o le sikuea. A mae'a le tusitusi, e fa'aaoga meafaigaluega fua e fa'amaonia ai pe o le li'o e fa'asaga i itu e fa o le sikuea. O le umi o fa'ailoga o le sikuea e tatau ona √2 mita, ma o le itu tutotonu o le li'o e tatau ona vaeluaina itu o le sikuea. O pito e feto'ai ai le itu tutotonu i itu o le sikuea e tatau ona 0.5 mita mai tulimanu o le sikuea. E ala i le fuaina o le mamao i le va o diagonals ma mea faʻafesoʻotaʻi, e mafai ona fuafua le saʻo saʻo o meafaigaluega.


Taimi meli: Aukuso-20-2024