Liaocheng Foster Laser fa'amalosia le maketi i le lalolagi i le 133rd Canton Fair

ocheng Foster Laser Technology Co., Ltd., o se taʻutaʻua o loʻo tuʻuina atu fofo faʻalumaina leisa, faʻasalalau ma le mitamita lona manuia tele i le 133rd Canton Fair na faia mai ia Aperila 15th i le 19th, 2023. mai itulagi eseese, e aofia uma ai foliga masani ma avanoa fou.

133-carton-fair

I le taimi o le faʻaaliga, na maua ai e Liaocheng Foster Laser le avanoa e toe faʻafesoʻotaʻi ai ma tagata faʻaaloalogia mai Sri Lanka, Initia, Rusia, ma Pasila, faʻamalosia atili faiga faʻapaʻaga o iai.E le gata i lea, o le faʻaaliga na faʻaalia ai ni feiloaiga fou ma tagata faʻatau mai atunuu e pei o Korea i Saute, Initonesia, Polani, ma Ausetalia, faʻalauteleina le fesoʻotaʻiga a le kamupani i le lalolagi atoa.

Faatasi ai ma le tele o mea taua o le mea na tupu, o le laina fou a le Liaocheng Foster Laser, o loʻo faʻaalia ai le masini faʻapipiʻi leisa, masini faʻamama leisa, ma le masini tipi leisa fiber, na maua ai le gauai faʻapitoa.O nei fofo fa'aonaponei na fa'atosinaina le au fa'apolofesa fa'apolofesa i a latou fa'atinoga mata'ina, sa'o, ma le fa'amaoni.O le tele o tali lelei na maua i le fa'aaliga, o se fa'amaoniga lea o le le maluelue o le kamupani i le tu'uina atu o oloa fa'aonaponei e fa'afetaui ai manaoga fa'atuputeleina o le maketi.

E le gata i lea, o le faʻaaliga na faʻamaonia le aoga tele mo Liaocheng Foster Laser ona na faʻamautinoa le tele o poloaiga i le taimi atoa o le mea na tupu.O le malosi o le kamupani e faatosina mai ai le tele o tului ma le malupuipuia o fefaʻatauaiga taua e faʻaalia ai lona tuuto i le tulaga lelei ma le le maluelue taulai atu i le tuʻuina atu o tau e le mafaatusalia ma le faʻamalieina o tagata faatau.O nei mea na ausia e faʻamalosia ai le tulaga o Liaocheng Foster Laser o se paaga faʻalagolago i le vaega o tekinolosi leisa lalolagi.

"Matou te fiafia lava i le taunuuga o lo matou auai i le 133rd Canton Fair," o le tala lea a se failauga mai Liaocheng Foster Laser."O lenei mea na tupu na maua ai e i matou se tulaga mataʻina e faʻafesoʻotaʻi ai ma a matou tagata faʻaaloalogia ma faʻaalia a matou alualu i luma faatekinolosi lata mai.E momoli atu la matou fa'afetai fa'amaoni mo le lagolago tele ma le fa'atuatuaga ua tu'uina mai e a matou tagata fa'atau i a matou oloa."

Va'ai i luma, Liaocheng Foster Laser tumau mausali i lana tautinoga i le agai i luma leisa fofo tekinolosi ma faalauteleina lona tulagavae lalolagi.O le manuia na ausia i le 133rd Canton Fair e avea o se faʻamaoniga o le tuʻuina atu o le kamupani i mea fou ma le faʻaogaina o tagata faʻatau.

E uiga i le Liaocheng Foster Laser Technology Co., Ltd.:
Liaocheng Foster Laser Technology Co., Ltd. ose ta'uta'ua e tu'uina atu fofo fa'alava.Faatasi ai ma se taulaiga malosi i mea fou ma le faamalieina o tagata faatau, o loʻo taumafai le kamupani e tuʻuina atu oloa sili atu e fetaui ma manaoga faʻaleleia o ana tagata faʻatau.E ala i le tuʻufaʻatasia o tekonolosi faʻapitoa, tufuga faʻapitoa, ma le auʻaunaga sili ona lelei, ua faʻavaeina e Liaocheng Foster Laser ia lava o se taʻitaʻi i le alamanuia.

Mo nisi faʻamatalaga, faʻamolemole asiasi i le upega tafaʻilagi a Liaocheng Foster Laser ile https://www.fosterlaser.com/


Taimi meli: Me-05-2023